Området

 

Vi er så usandsynligt heldige herude, at vi er omgivet af grønt!

Fem minutter til fods herfra er fx den vidunderlige Valbypark. Gør dig selv den tjeneste at nyde solen en eftermiddag i Rosenhaven. Eller gå på opdagelse i de små runde opvisningshaver (de viser forskellige måder at lave have på - inspiration til din altan måske?). Eller leg med børnene på en af de fine naturlegepladser.

Skal det være vildere, skal du en tur på Tippen! Hele området har fået lov at vokse, som det vil. Herude holder fårene græsset nede, og flere gange om året kan man komme ud og se dem blive klippet.

Karens Minde Kulturhus er altid et besøg værd. Der er både er bibliotek, café med god kaffe og økologisk mad, øvelokaler og meget mere. Lige ved siden af ligger Børnenes Dyremark med heste, kaniner og høns.

Til den anden side af vores bygninger ligger Valby Hallen med masser af fodbold (også den amerikanske udgave). Og Valby Vandkulturhus, hvor man både kan svømme helt almindeligt eller kaste sig over en laber omgang spa (de har fx stille aftener med kulørte lamper!).

Super-Brugsen eller Irma er lige nede på Hammelstrupvej. Fakta findes både på Mozarts Plads og på Borgbjergsvej. Og så har vi både apotek og posthus!

Vi har to s-togs stationer i nærheden: Sjælør Station og Ny Ellebjerg Station, hvor der muligvis også kommer metro til i fremtiden. Flere buslinjer stopper ved Sjælør Station, og 3A går hele vejen op fra Nørrebro og op til Valby Parken. Og linie 10 kører dig til Rådhuspladsen på ingen tid.

PS: Find links til de hele (og mere!) under 'nyttige links' ude til venstre i menuen. 

 

E/F Ellebjerg
Ellebjergvej 1-23, Händelsvej 2-34, Haydnsvej 9-25, Stubmøllevej 22 og Sjælør Boulevard 45
2450 København SV
CVR: 65091917

SJELDANI Boligadministration
P. Knudsens Gade 1
2450 København SV
Tlf.: 33242111

Email: info@sjeldani.dk
Hjemmeside: www.sjeldani.dk


Antal besøgende: 131162 (denne uge: 2520)