Motionsrum

 

Ejerforeningen Ellebjergs motionsrum ligger i Ellebjergvej 5, kld. Motionsrummet er ca. 100 m2 stort, og består af tre sammenhængende rum og et toilet. I 2013 er der kommet nye maskiner i rummet, så der er gode muligheder for at træne alle muskelgrupper.

Erfaringen har vist, at magneten til løbebåndet hele tiden forsvinder. Så tag din egen lille køleskabsmagnet med, hvis du vil løbe en tur.

 

Medlemsregler for Ellebjerg motionsklub:

  • Medlemskab af motionsklubben koster 50 kr. pr. måned. Kontingentet tillægges de månedlige fællesudgifter til Ejerforeningen Ellebjerg.
  • Motionslokalerne må kun benyttes af medlemmer mellem klokken 09.00 og 21.00.
  • Medlemmer skal huske legitimation, når de er i lokalerne. Ellers kan brugeren bortvises.
  • Lokaler og redskaber benyttes på EGET ANSVAR. Ejerforeningen Ellebjerg kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle skader eller andet, opstået på baggrund af ophold i motionslokalerne.
  • Ved unødvendig støjende eller vandaliserende adfærd bortvises medlemmer, og medlemskab af motionsklubben ophører øjeblikkeligt.
  • Ved manglende betaling ophører medlemsskabet af motionsklubben og koden bliver fjernet fra nøglebrikken.

 

Indmeldelse: 

For at benytte motionsrummmet skal du melde dig ind i Ellejerg Motionsklub. Dette sker ved at sende en mail kirsten@ellebjerg.dk.  

 

Udmeldelse:

Hvis man ønsker at melde sig ud af motionsklubben, giver man bestyrelsen besked med angivelse af navn og adresse. Koden bliver herefter fjernet fra nøglebrikken.

 

E/F Ellebjerg
Ellebjergvej 1-23, Händelsvej 2-34, Haydnsvej 9-25, Stubmøllevej 22 og Sjælør Boulevard 45
2450 København SV
CVR: 65091917

SJELDANI Boligadministration
P. Knudsens Gade 1
2450 København SV
Tlf.: 33242111

Email: info@sjeldani.dk
Hjemmeside: www.sjeldani.dk


Antal besøgende: 131162 (denne uge: 2520)